Få 18 GB plads på din Dropbox i løbet af et par timer

Hvis du bruger Dropbox i den gratis version, så har du som udgangspunkt kun 2 gb gratis plads. Det er ikke ret meget, hvis man begynder at blive glad for tjenesten og bruge den til forskellige ting. Så løber man hurtigt tom for plads.

Men der findes heldigvis forskellige metoder til hvordan du øger pladsen på din Dropbox, og det endda helt gratis.

Få venner og familie til at tilmelde sig Dropbox

Du kan få 500 mb ekstra gratis plads ved at få dine venner, familie og andre til at tilmelde sig Dropbox. Hver bruger på Dropbox har en bestemt kode / adresse, som man kan henvise folk til at oprette sig igennem når de skal tilmelde sig Dropbox første gang.

For hver person der tilmelder sig igennem det link, får du altså 500 mb gratis ekstra plads på din Dropbox konto. Det kan du så blive ved med, indtil du når loftet på 18 GB. Dvs. at trækker vi de 2 gb fra, som du har i starten, kan du få 16 gb ekstra. Det er altså 32 personer du skal ud og have fat i, for at få den maksimale gratis plads. Det kan dog godt være lidt svært og tage lang tid, at finde 32 personer der vil tilmelde sig Dropbox.

Sådan får du hurtigt den maksimale plads på 18 GB på Dropbox

Men der findes en metode, hvorpå du kan skyde genvej, så du med 5 min. arbejde, kan få 18 GB gratis plads.

Tricket går ud på, at bestille det inde på fiverr.com. Det er en hjemmeside, hvor man kan bestille alverdens services. Alt koster kun 5 dollars. Deraf navnet Fiverr.com.

Der er mange der tilbyder at skaffe dig de gratis 18 gb. Se f.eks. denne søgning.

Du bestiller nemt jobbet udført, betaler de 5 dollars (ca. 30 kr.), giver personen din referral URL og vupti, i løbet af et par timer, så har du gratis 18 gb.

Sådan finder du din referral URL

For at finde din referral URL, som du skal give til den person du vil have til at skaffe dig de gratis 18 gb plads, skal du gøre dette:

 1. Højreklik på Dropbox ikonet (nederst til højre på din skærm i Windows)
 2. Vælg “Launch Dropbox Website”
 3. På hjemmesiden vælger du “Get free space!” som er øverst til højre på skærmbilledet
 4. Klik på “Refer a friend to Dropbox”
 5. Nederst står der så et link ved “or use this link with friends:”

Det er dette link du skal kopiere og give inde på Fiverr.com, så får du hurtigt en masse ekstra plads på Dropbox. Og så kun for den lille sum af 30 kroner.

 

 

Comments

 1. Tak for et super godt trick!

 2. Dette er supert, man behøver ikke spamme venner for at få ekstra plads. I løbet af 20 minutter havde jeg 23 GB plads i min dropbox for 5 dollars 😀

 3. Michael skriver

  De 5 $ hos fiverr, er det pr måned eller once??

 4. Ha, ha, super smart! Jeg bruger endda Fiverr i forvejen til oversættelser m.m. Skal da vist lige have bestilt nogle Dropbox referrals, da jeg er begyndt at bruge Dropbox til backup af WordPress. Tak for tippet! 🙂

 5. Lasse Jensen skriver

  Er dette fortsat en mulighed ?

 6. Eddie skriver

  Hvor skriver man sin url når man bestiller

Speak Your Mind

*