Billig trådløs printer

Print trådløstVi bliver mere og mere mobile. Vi bruger mobiltelefoner til mere og mere og nærmest som et helt arbejdsredskab efterhånden. Men også iPads bruges til at udføre mere og mere på.

Den stationære computer hvor printeren er tilsluttet, bruges mindre og mindre. Mange ønsker ikke at sidde inde på kontoret eller på soveværelset eller hvor den stationære nu står.

Man bruger i stedet den bærbare computer. Her kan man sidde inde ved spisebordet eller i sofaen og arbejde. Så er man stadig sammen med familien eller man kan slappe af.

Det behøver ikke være arbejde, men kan også være at holde styr på privatøkonomien, netbank, e-boks, breve, information fra børnenes skole m.m. Når man sidder med disse ting, vil det ofte blive nødvendigt at skrive noget ud på papir.

Her er det irriterende hvis man så skal til at gemme det og hente ind på den stationære for at kunne printe ud. Det har man hidtil skullet gøre.

Men nu kan du bruge en trådløs printer i stedet for. Så kan du bare fra den bærbare inde i stuen, trykke på print og så udskriver printeren papiret, selvom printeren står inde i soveværelset eller på kontoret.

Det er super smart og gør dig mere mobil, også selvom der skal skrives ud. Så jeg kan varmt anbefale dig, at hvis du udskriver med jævne mellemrum, at du køber dig en trådløs printer.

En trådløs printer behøver heller ikke være særlig dyr. Herunder kan du se en billig trådløs printer.

 

Du kan købe printeren her →

 

 Epson WorkForce Pro WF-3620 DWF trådløs printer

Epson printerEt af de bedste printer mærker er Epson. De har lavet printere i mange år og de er alle af høj kvalitet. Men ikke nok med at det er printere der bare virker, så er der også nogle ganske prisvenlige printere i blandt.

Her er WorkForce 2510WF en super printer til prisen. Det er en trådløs printer, så du kan placere den i et rum, hvor den ikke roder og så kan du printe fra hele huset.

Du kobler simpelthen printeren på dit trådløse netværk derhjemme og så kan du finde den på alle de enheder der er koblet på netværket. På den måde kan hele familien deles om denne ene printer.

Denne trådløse printer fylder heller ikke ret meget. Så den passer perfekt til det lille kontor eller i hjemmet.

Ikke nok med at det er en trådløs printer, men den kan også både scanne, kopiere og faxe. Det sidste kræver dog at den er tilsluttet telefonnettet.

Trådløs printer

Printeren er en blækprinter, men du kan købe nogle blækpatroner til denne printer som ikke er ret dyre. Jeg kan i øvrigt anbefale at købe et ekstra sæt blækpatroner med, når du køber printeren, så er du klar til at skifte dem, så snart du løber tør.

Printeren kan printe i farver og indeholder en lukket papirbakke. Derudover er der et rigtig godt betjeningspanel.

En super printer til prisen. Printeren fås lige nu til 399,95 kr. En printer jeg helt klart kan anbefale dig.

 

Du kan købe printeren her →

 

Comments

  1. Hold op det var faktisk smart og så den pænt billig. Det med WiFi gør jo bare, at den nemmere kan gemmes væk så den er helt oplagt at smide ind i skabet så der ikke skal kigges på en grim kasse der sjældent bruges. Tak.

  2. Dejligt det med rigtigt betjeningspanel, det med touch kan sagtens gå hen og blive noget jammer at sidde med, de touch-skærme er altid årrækker bagefter smartphones og hver gang, at jeg ønsker at trykke eksempelvis “b” så det enden ordet til højre eller venstre der bliver klikket i stedet. Vil helt klart tage et kig på den her printer. Tak

  3. Andersen skriver

    Ja, jeg ejer denne printer, og det er let at bruge og meget godt produkt. 🙂

  4. Jeg kan godt lide denne trådløse printer, den er nem at bruge, og teksten og billedet er meget synlige.

Speak Your Mind

*