Billige toner til din printer? Find dem her

Billige tonerDe fleste printere er efterhånden blevet ret billige i indkøb. Det er super fedt og man kan derfor komme igang med at printe meget billigt. Men problemet opstår så, når man skal købe nye toner.

Toner er ofte en meget stor udgift i driften af en printer. Ofte koster en ny omgang toner til printeren det samme som man gav for selve printeren i sin tid (eller nogle gange faktisk mere).

Men man kan selvfølgelig spare lidt penge, ved at vælge de rette steder at købe sine toner. Jeg har derfor fundet 3 steder, hvor du billigt kan købe toner. Alle tre steder har både originale toner og det man kalder for kompatible toner.

Hvad er kompatible toner?

En kompatibel toner, er en toner som er uoriginal, og altså ikke lavet af printer-producenten selv. Det er klart at producenten af printeren, har en interesse i at tjene en del penge på tonerne, hvis de sælger printeren billigt. Der er desværre for mange der kun kigger på indkøbsprisen når de vælger printer. Derfor forsøger producenterne af printerne ofte at presse prisen på deres printere helt i bund. Men de skal jo stadig tjene penge, og det gør de så på tonerne bagefter.

Dog er der så en række “kopi-producenter” der vælger at gå ind og lave toner der passer ind i disse printere. De kan så sælge disse toner meget billigere. Ofte koster en kompatibel toner kun halvdelen eller mindre, af hvad en original toner koster.

Men man skal selvfølgelig være opmærksom på, at man risikerer at toneren ikke er helt ligeså god, ligesom de nogle gange ikke holder helt ligeså længe som lovet fra starten. Producenterne af printerne siger også ofte, at garantien på printeren ikke dækker, hvis man har brugt uoriginale tonere. Så hav det med i din overvejning om du skal bruge originale eller kompatible toner.

3 billige steder at købe sine printerpatroner

Skal du ud og investere i printerpatroner, uanset om du vil købe originale toner eller kompatible, så vil du helt sikkert være interesseret i at købe dem så billigt som muligt.

Her er der 3 steder, hvor du kan købe billige toner:

inkClub

Billigtoner.dk

Printerpatroner.dk

Jeg kan ikke anbefale den inde frem for den anden, men tjek evt. priserne på tonerne for din printer på disse tre steder, så kan du træffe det rette valg.

 

Comments

 1. Hrrrm, jeg ved nu ikke. I Fona har de tit printere på tilbud til 3-400 kroner – så kan det jo nærmest ikke betale sig, at købe nye printerpatroner.

  • Hej Lars

   Jo, det kan man da… Men til 3-400 kroner får du da ikke en laserprinter?
   Og næsten altid er de tonere der følger med en ny printer jo ikke fyldt helt op og er kun små “testere” at komme igang på.
   Så man kan hurtigt komme ud i at man tit skal købe ny printer, hvor man ellers kan holde den gående meget længere, ved at købe rigtige toner der er fyldt helt op.

   Men ja, selvfølgelig skal man ikke hænge fast i en gammel printer der ikke virker helt, hvis man alligevel skal ud og investere i toner. Så skift den gamle printer ud med en ny.

Speak Your Mind

*