The Glif – Tripod holder til iPhone 4 og 5

The Glif - Tripod holder til iPhone 4 og 5The Glif er en af de mest populære holdere til iPhone 4 og 5 (og selvfølgelig også 4S og 5S). Denne holder er lige klar til at skrue på tripods, så man kan få et stabilt billede når man filmer.

Mange er begyndt at bruge deres iPhone rigtig meget når de laver videoer. Det er ikke så mærkeligt, da iPhonen efterhånden slår rigtig mange af de billige digitalkameraer og videokameraer. Kun hvis man ønsker sig en masse indstillingsmuligheder og mere avancerede muligheder, behøver man at købe et decideret videokamera. Og så skal man helst op i en af de højere prisklasser.

Men en stor ulempe ved iPhonen, er at den er lille og at den ikke lige er klar til at spænde på et kamerastativ. Et kamerastativ kaldes for en tripod, pga. de tre ben som stativet har. Heldigvis har der i branchen været bred enighed om at indføre en standard for hvordan du monterer et kamera på en tripod.

Det har gjort at man har nogle standard skruer som skal skrues på kameraet. Derfor produceres almindelige videokameraer også med indbyggede gevind som passer perfekt til disse skruer.

Men disse gevind findes jo (som du nok ved) ikke på en iPhone. Hvor skulle det også lige befinde sig henne? Men så er det godt at vi har The Glif.

The Glif er en holder, som du sætter din iPhone fast i. I holderen er der en lille klods, hvori der er indsat dette gevind, som passer til alle standard tripods. Det gør det super enkelt at montere din iPhone på sådan et stativ.

Med din iPhone på stativet, så er du klar til at lave helt stabile billeder når du filmer. Ingen rystelser fra rystende hænder, men et billede der står helt stille. Det højner virkelig kvaliteten af langt de fleste videoer (medmindre man er til de mere Dogme-agtige videoer).

Du kan købe The Glif her.

Jeg kan varmt anbefale The Glif, som virkelig har hævet kvaliteten af mine videoer. Her kan du se en video anmeldelse af The Glif. Den er på engelsk og handler om The Glif til iPhone 4, men det er fuldstændig samme princip med The Glif til iPhone 5.

Comments

  1. Det er uden tvivl den bedste opgradering man kan lave, hvis man optager videoer med sin Iphone 🙂

    Løftede mine rystede videoer op på (nærmest) professionelt niveau!

  2. Hvilken Bredbånd har I brugt, der er hurtige og overkommelige. Fordi jeg prøver at få en og leder efter et websted eller et affilieret websted tilbud billigt. 🙂

Speak Your Mind

*