Om Cloudlife

Steffen GregersenCloudlife.dk er startet og drevet af Steffen Gregersen.

Vi udfører mere og mere af vores arbejde og almindelige dagligdag i “skyen”. Vi har med Google Docs flyttet vores kontorpakke ud i skyen. Vi har med Dropbox m.m. lagt vores dokumenter ud i skyen. Vi har vores fotoalbums på Facebook eller Flickr osv. Vi kan efterhånden udføre alt i skyen eller i “cloud’en”. iCloud fra Apple gør det nemt hurtigt at få billederne fra iPhone over på iPad. Mange tjenester gør livet nemt.

Derudover sker der jo hele tiden en masse ting for en gadget og internet interesseret person som mig. Disse ting hjælper jeg med og skriver om på denne hjemmeside. Så hvis du er interesseret i gadget, internet, cloud-computing o.lign. så er denne hjemmeside for dig.

Hvis du endnu ikke har taget springet helt ud i skyen, så kan du finde små tips og tricks på denne side. Google har med deres Chromebook (som endnu ikke fås i Danmark) vist vejen. Den computer har INTET liggende på selve computeren, men alt udføres på nettet. Hvis man udfører alt på nettet, så har man adgang til sit arbejde overalt, og man kan derfor arbejde, så længe man bare kan få adgang til en computer med internet adgang. Det kapper trådene til sin “arbejdsstation” derhjemme og man er derfor mere fri.

Det er noget jeg sætter pris på og glæder mig til bliver rullet 100% ud med alle typer af programmer og applikationer. Bare vent, denne udvikling er igang og kommer til at boome meget de kommende år. Det er i denne trend at denne hjemmeside tager sit udgangspunkt.

Håber du finder god hjælp. Er der noget du gerne vil have uddybet, så kan du kontakte mig her.